Ελλάδα

Πρόταση για ενοχή Μπέου για απόπειρα εκβίασης του Δαλούκα

Παρότι ο Γ. Δαλούκας δεν επιβεβαίωσε τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.

Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πρότεινε του Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η εισαγγελέας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα μετά από πέντε αναβολές.

Όλα αυτά παρότι ο ρέφερι δεν επιβεβαίωσε σήμερα τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπου είχε καταγγείλει εκβιασμό από τον νυν δήμαρχο του Βόλου. Η εισαγγελέας έκρινε τη σημερινή του κατάθεση αναξιόπιστη κι έτσι πρότεινε να καταδικαστεί, με την απόφαση του δικαστηρίου πλέον να εκκρεμεί.

Η υπόθεση αφορά το πολυσυζητημένο ματς Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 το Σεπτέμβριο του 2010, με το πέναλτι που είχε δώσει ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού. Την άνοιξη του 2011 ο αθλητικός εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέας Μπέου μετά από καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ενώ είχαν δημοσιοποιηθεί και παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ακουγόταν μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε προσπαθήσει να επηρεάσει τον Δαλούκα πριν το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x