Stoiximan Super League

Πρόταση για Μπουονανότε η ΑΕΚ!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε φέρεται να έχει καταθέσει η διοίκηση της ΑΕΚ, προτείνοντας στη Γρανάδα συνιδιοκτησία του Αργεντινού εξτρέμ για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Κρούση στη Γρανάδα για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε φέρεται να έχει καταθέσει η διοίκηση της ΑΕΚ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να πρότειναν στους Ισπανούς τη συνιδιοκτησία για τουλάχιστον έναν χρόνο του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην ομάδα του Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Στον «Δικέφαλο» δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν μέρος του συμβολαίου που έχει να λαμβάνει ο 27χρονος άσος από τη Γρανάδα και αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ, προσφέροντας 400 με 500.000 ευρώ.

Στη συμφωνία των δύο συλλόγων, παράλληλα, θα υπάρχει ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο η ΑΕΚ θα μπορεί το επόμενο καλοκαίρι, δίνοντας ένα ποσό στους Ισπανούς να κάνει δικό της τον παίκτη.

Στο μεταξύ, ο Καρίμ Χαφέζ αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τη Δευτέρα, καθώς η αποστολή επιστρέφει στη βάση της τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x