Stoiximan Super League

Πρόταση - μαμούθ για Πετρόπουλο!

Πρόταση από ομάδα της ανατολικής Ευρώπης με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους δέχθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος, προσφορά όμως που δεν έγινε δεκτή για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ελεύθερος στην αγορά κυκλοφορεί ο Αντώνης Πετρόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και το βιογραφικό του βοηθά στο να μπορεί να επιλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υψηλόσωμος επιθετικός μέσα στις υπόλοιπες προσφορές που έχει δεχθεί (σε επίσημο και ανεπίσημο επίπεδο), του κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr επίσημη πρόταση και από ομάδα της ανατολικής Ευρώπη, ύψους 350.000 ευρώ ετησίως.

Παρ’ όλα αυτά, η προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τον ικανοποιούσε ούτε η χώρα στην οποία εδράζει ο σύλλογος ενώ πάντα το κλίμα τη δεδομένη χρονική συγκυρία στην περιοχή δεν είναι και το πλέον ελκυστικό για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του παίκτη του ποδοσφαιριστή δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x