Stoiximan Super League

«Πρόταση Μαρινάκη για εξαγορά της Τρουά»

Ολυμπιακός, Νότιγχαμ Φόρεστ και Τρουά; Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει πρόταση ώστε να αποκτήσει τον γαλλικό σύλλογο.

Στο… μάτι έχει βάλει την Τρουά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Όπως υποστηρίζει το «le10sport.com», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού (και της Νότιγχαμ Φόρεστ) θέλει να αποκτήσει τις μετοχές του γαλλικού συλλόγου, που αγωνίζεται στη Ligue 2.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σάιτ, όπου φιλοξενείται αποκλειστικό ρεπορτάζ, γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως και για συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο των Γάλλων, Ντάνιελ Μασονί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου. Προτού, δηλαδή, ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η Τρουά είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή και πρόκειται για σύλλογο που δημιουργήθηκε το 1986.

Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται υπό καθεστώς παραχώρησης και πρόσφατα υπήρξε συνάντηση του προέδρου της, Ντάνιελ Μασονί, με Κινέζους υποψήφιους επενδυτές, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Είχε ακουστεί και ο Κινεζοαμερικάνος πρόεδρος της Μπάρνσλεϊ, Τσιεν Λι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x