Stoiximan Super League

«Πρόταση Ολυμπιακού πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για Καμανό»!

Στη Γαλλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στην Μπαστιά για την απόκτηση του Φρανσουά Καμανό, η οποία και σε πρώτη φάση, απορρίφθηκε! Μεγάλο ταλέντο θεωρείται ο 20χρονος επιθετικός!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα -όπως χαρακτηρίζεται- που παίζουν στη Γαλλία προσπαθεί να φέρει στο λιμάνι ο Ολυμπιακός!

Όπως αποκαλύπτει Γάλλος δημοσιογράφος, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ στην Μπαστιά για την απόκτηση του Φρανσουά Καμανό, η οποία, ωστόσο, σε πρώτη φάση, απορρίφθηκε!

Ο 20χρονος στράικερ, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας (3 συμ.-1 γκολ), βρίσκεται στην Κορσική δύο χρόνια τώρα και έχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, «γεμάτες» σεζόν, μετρώντας συνολικά 50 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα και με το transfermarkt, εκτιμάται στα 2 με 3 εκατ. ευρώ.

Για τον παίκτη, πάντως, ενδιαφέρονται και οι Μαρσέιγ, Μπορντό, αλλά και η Μπέτις. Ο Καμανό αποδίδει καλύτερα στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και δευτερευόντως, στην κορυφή και αριστερά. Μένει να δούμε -σε περίπτωση, φυσικά, που ισχύει ότι ο Ολυμπιακός έκανε όντως «κρούση» στην Μπαστιά- αν οι Πειραιώτες θα επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη πρόταση.



inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x