Ιταλία

Πρόταση σε Χάμσικ ετοιμάζει η Γιουβέντους

Πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, για τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport.

Μετά την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς, η Γιουβέντους φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει να κάνει μεγάλα μπαμ, αφού ετοιμάζει πρόταση και για τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», Πάβελ Νέτβεντ, έχει παραδεχτεί πως ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σλοβάκος, όπως φαίνεται είναι στις πρώτες επιλογές για την ενίσχυση του κέντρου μετά τον τραυματισμό του Κλαούντιο Μαρκίσιο και δεν αποκλείεται να λάβει πρόταση από την «Μεγάλη Κυρία».

Το περσινό καλοκαίρι ο Χάμσικ είχε ξανά πρόταση από τη Γιουβέντους αλλά ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν ενέδωσε με αποτέλεσμα ο Σλοβάκος να μείνει στη Νάπολι και οι «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν τον Ερνάνες.

Όσον αφορά τον ατζέντη του παίκτη, ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους: «Τα πάντα είναι πιθανά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι ακόμα. Όλα είναι 50/50».

Επιμέλεια: Αντώνης Βασιλακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x