Stoiximan Super League

Πρόταση στον Ταυλαρίδη μέσω Αναστόπουλου ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται ότι μετέφερε στον Στάθη Ταυλαρίδη πρόταση του Παναθηναϊκού για νέο διακανονισμό λόγω των οφειλών.

Μέσω Αναστόπουλου η (τελευταία χρονικά) πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ταυλαρίδη!

Το «τριφύλλι» καλείται να διαχειριστεί το προσεχές διάστημα αρκετά «καυτά» ζητήματα, που αφορούν διακανονισμούς για σημαντικές οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του.

Μια από αυτές είναι και του Στάθη Ταυλαρίδη, στον οποίο προτάθηκε πρόσφατα να πάρει 40.000 ευρώ από τις 97.000 ευρώ και να χαρίσει τα υπόλοιπα ή να πάρει 25.000 ευρώ και να πάρει τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», έγινε απευθείας επαφή μέσω του Νίκου Αναστόπουλου λόγω της φιλικής σχέσης που έχει ο έμπειρος προπονητής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και λόγω των καλών σχέσεων με τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, έχουν συνεργαστεί σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

inner

Ο 60χρονος προπονητής και πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μετέφερε την πρόταση του Παναθηναϊκού, που προέβλεπε να πάρει 50.000 ευρώ και να χαρίσει τα υπόλοιπα. Ο παίκτης δεν απάντησε, το σκέφτεται ακόμα, αλλά προς το παρόν εμμένει στην απόφαση να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x