Stoiximan Super League

«Πρόταση της ΑΕΚ για Τζούριτς» (video)

Κινήσεις για την απόκτηση του Μίλαν Τζούριτς φέρεται να ξεκίνησε ήδη η ΑΕΚ! Η «Ένωση» παρουσιάζεται να κατέθεσε πρόταση στην Τσεζένα για να κάνει δικό της τον πανύψηλο Βόσνιο επιθετικό.

Ούτε μέρα δεν χάνει η ΑΕΚ στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τα μεταγραφικά αιτήματα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ή τουλάχιστον αυτό παρουσιάζεται να κάνει από τον γνωστό Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σύμφωνα με τον έγκυρο σε μεταγραφικά θέματα δημοσιογράφο, η «Ένωση» ανέλαβε ήδη δράση στο θέμα του Μίλαν Τζούριτς. Και παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσεζένα, είναι διατεθειμένη να κάνει δικό της το Βόσνιο επιθετικό.

Αναφέρει λοιπόν χαρακτηριστικά: «Η ζωή και η καριέρα του ήταν πάντα συνδεδεμένη με την Ιταλία, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξουν όλα για τον Μίλαν Τζούριτς. Ο Βόσνιος επιθετικός της Τσεζένα ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ, που έκανε μια πρώτη πρόταση για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Από τα ασπρόμαυρα ο Τζούριτς θα μπορούσε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να γίνει η πρώτη μεταγραφή του καινούργιου προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια».


Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στην Τσεζένα και μέχρι το 2014 δόθηκε δανεικός σε πέντε ομάδες (Άσκολι, Κροτόνε, Κρεμονέζε, Τραπάνι, Τσιταντέλα). Προέρχεται από μια σεζόν όπου έγραψε 26 συμμετοχές και σημείωσε 7 γκολ, ενώ έχει χριστεί 11 φορές διεθνής, σκοράροντας 7 φορές. Μάλιστα έχει σκοράρει τα τέσσερα τελευταία του τέρματα μέσα σε λίγες μέρες, βάζοντας ένα ζευγάρι στη Δανία (4-3) και άλλα δυο στη σημερινή νίκη της Βοσνίας επί της Ιαπωνίας (2-1).











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x