Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση της Τουλούζ για Γιόχανσον – Εξελίξεις μετά την ΤΣΣΚΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η Τουλούζ έχει ήδη καταθέσει δύο προτάσεις στην ΑΕΚ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Μετά την ΤΣΣΚΑ το κρίσιμο ραντεβού της Ένωσης με τον Σουηδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η Τουλούζ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη προσφορά των Γάλλων για τον Σουηδό μέσο της Ένωσης. Η πρώτη έφτασε στα γραφεία των κιτρινόμαυρων ανήμερα της πρώτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά αφού το ποσό όπως φαίνεται ήταν κάτω από το 1.5εκατ. ευρώ. Το βράδυ της Κυριακής, η Τουλούζ επανήλθε με νέα-βελτιωμένη πρόταση, όμως ούτε αυτή δείχνει ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις των ανθρώπων της Ένωσης.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι οι Γάλλοι, που ήδη έχουν κάνει κουβέντα και με την πλευρά του παίκτη εν γνώσει της ΑΕΚ, δείχνουν διάθεση να «ανέβουν» ακόμη περισσότερο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα ποσό μεταξύ 2-2.5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως έχουν σκοπό να χειριστούν την συγκεκριμένη υπόθεση στην Ένωση, ειδικά από την στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Οι προσφορές που έχουν στα χέρια τους μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Ένωσης, είναι λίγο ή πολύ κάτω από τον πήχη.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μετά την επιστροφή της ομάδας από την Μόσχα και τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ την Τετάρτη. Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ θα έχει ραντεβού με τον 27χρονο μέσο σχετικά με το μέλλον του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο καλοκαίρι, η πρόταση της Τουλούζ αποτελεί και την πιο ουσιαστική κίνηση που έχει γίνει από άλλη ομάδα για τον Γιόχανσον. Έτσι από την στιγμή που οι Γάλλοι δείχνουν διάθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…

Τάσος Τσατάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x