Πορτογαλία

Πρόταση της Ζενίτ για Σάμαρη

Έτοιμη να προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Βασική επιλογή του προπονητή της ρωσικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο διεθνής μεσοαμυντικός θεωρείται ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Βέλγου χαφ, Άξελ Βίτσελ που οδεύει προς Γιουβέντους ή Έβερτον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η διοίκηση της Ζενίτ προτίθεται να κάνει πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Άνδρεα Σάμαρη. Να θυμίσουμε ότι η Μπενφίκα είχε δαπανήσει 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 από τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ρώσοι θα κινηθούν για την απόκτηση του 27χρονου άσου των «αετών» της Λισαβόνας, από την στιγμή που ο Άξελ Βίτσελ πάρει μεταγραφή είτε στη Γιουβέντους -ως αντικαταστάτης του Πολ Πογκμπά- είτε στην Έβερτον.

Στη διετή παρουσία του στην Μπενφίκα, ο Ανδρέας Σάμαρης έχει «γράψει» 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σκοράροντας δύο φορές, ενώ έπαιξε σε 12 αγώνες στο UEFA Champions League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος για τη θέση του βασικού αμυντικού χαφ της νέας χρονιάς με τον Λιούμπομιρ Φέισα να έχει τον πρώτο λόγο.

Την περσινή σεζόν, ο Σέρβος μέσος έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω σοβαρού τραυματισμού και έτσι ο προπονητής της ομάδας, Ρουί Βιτόρια επέλεγε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ωστόσο, στα τελευταία ματς της περιόδου πήρε φανέλα βασικού ο Λιούμπομιρ Φέισα. Οι τελικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Ανδρέα Σάμαρη μπορεί να είναι άμεσες, αλλά δεν αποκλείεται να τραβήξουν προς τα τέλη Αυγούστου.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x