Stoiximan Super League

Προτάθηκε ο Ουσέρο αλλά υπάρχει… δρόμος

Το πρότζεκτ του Ηρακλή έχει γίνει και πάλι δελεαστικό για τους μάνατζερ, που προτείνουν ασταμάτητα ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους και ο Φερνάντο Ουσέρο, όμως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες…

Η είσοδος του Σταύρου Παπαθανασάκη και η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα, έχουν φέρει τον Ηρακλή και πάλι στο επίκεντρο των μάνατζερ. Είναι χαρακτηριστικό πως τα τηλέφωνα στην ΠΑΕ δεν σταματούν να χτυπούν το τελευταίο διάστημα καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες προτείνονται στον «Γηραιό».

Ένα από τα τελευταία ονόματα που «έσκασε» είναι του Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος, που το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε το πέρασε ως δανεικός από τον Αστέρα στην Αλκορκόν, «ψάχνεται» για αποχώρηση από την Τρίπολη.

Πάντως, αυτή την στιγμή στον Ηρακλή κλείνουν τα αυτιά τους σε όσα σενάρια ακούγονται καθώς δεν έχουν μπει ακόμη στην διαδικασία της επιλογής των στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι υποθέσεις (ανανεώσεις/αποδεσμεύσεις/ δανεισμοί) του τρέχοντος ρόστερ κι εν συνεχεία οι ιθύνοντες θα ανάψουν τις μηχανές για μεταγραφές.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x