Ελλάδα

Προθεσμία και σε Κουρίδη

Μετά τον Αριστείδη Σταθόπουλο, προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και ο Θόδωρος Κουρίδης. Στον εισαγγελέα υπηρεσίας ο Κομπότης, πιθανοί οι περιοριστικοί όροι.

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Θόδωρος Κουρίδης. Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, πήρε προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου για να απολογηθεί.

Νωρίτερα, στην Ευελπίδων παρουσιάστηκε και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, που πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου. Ο συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη αντιμετωπίζει κατηγορίες για την ίδια υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε κληθεί (αρχικά στις 3 Απριλίου, όταν και είχε πάρει προθεσμία) για μια δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατά συναυτουργία δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, μετέβη με τον Γιώργο Ανδρεάδη στον εισαγγελέα υπηρεσίας και μένει να φανεί αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x