Αγγλία

Προτιμά Κόντε από Μουρίνιο ο Αζάρ

Σε μια άτυπη σύγκριση ανάμεσα στον νυν και τον πρώην προπονητή του στην Τσέλσι προχώρησε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον Τιερί Ανρί και το «Sky Sports» ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος άσος αναφέρθηκε στην ομολογουμένως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός υπερτερεί του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα της τακτικής.

«Με τον Κόντε προπονούμαστε περισσότερο στην τακτική. Ο καθένας γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και που πρέπει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μουρίνιο μας εξηγούσε ένα συγκεκριμένο σύστημα αλλά δεν δουλεύαμε πραγματικά πάνω σε αυτό. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά δεν έβγαιναν οι αυτοματισμοί»

«Ο Κόντε με βοήθησε να καταλάβω πως το ποδόσφαιρο παίζεται και χωρίς να έχεις τη μπάλα στα πόδια σου. Η συνεχής κίνηση που δημιουργεί ανοιχτούς χώρους και ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα είναι στοιχεία που έμαθα υπό τις οδηγίες του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x