Stoiximan Super League

Προτό: «Ο Μαρινάκης μας είπε ότι δεν έχει λόγο για να ντρέπεται»

Ο Σίλβιο Προτό παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κατηγορίες που βαραίνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην πατρίδα του ο Σίλβιο Προτό!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μιλώντας στην ιστοσελίδα «l’avenir», ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στην Ελλάδα και για τις κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βέλγος πορτιέρε αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τους μίλησε για το γεγονός αυτό και, λέγοντας ότι δεν έχει κανέναν λόγος για να ντρέπεται.

Παράλληλα, ο Προτό αναφέρθηκε για την φυγή του από την Οστάνδη αλλά και την αγάπη του για την Άντερλεχτ, ενώ μίλησε και για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλβιο Προτό στην ιστοσελίδα «l’avenir»:

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήρθε στα αποδυτήρια να μας εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ντρέπεται και τον εμπιστεύομαι απόλυτα», ανέφερε ο Προτό σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για το γεγονός ότι άσκησε πίεση στην Οστάνδη το καλοκαίρι ώστε να τον αφήσει ελεύθερο και να πάει στον Ολυμπιακό: «Δεν γαμ…α την Οστάνδη. Αλλά είχα πάει στην ομάδα ως ελεύθερος και δεν το έβρισκα σωστό να πληρώσει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή μου. Ευτυχώς, στο τέλος η λογική επικράτησε. Αλλά κάνουν το ίδιο πράγμα τώρα στον Φρανκ Μπεριέ και είναι κρίμα».

Για την φυγή του από την Άντερλεχτ και μια πιθανή επιστροφή εκεί: «Έφυγα από την Άντερλεχτ για τον Σβίλαρ, αλλά δεν μετανιώνω. Δεν θα κριτικάρω τον Σβίλαρ, μπορεί να πετύχει τα πάντα στην Μπενφίκα. Αν επιστρέψω ποτέ στο Βέλγιο, θα είναι μόνο για την Άντερλεχτ.

Είμαι οπαδός της ομάδας, περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά είναι σε ένα ζόρικο γκρουπ στο Champions League και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Οι ΗΠΑ παραμένουν ένα όνειρο για εμένα».


Για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ: «Η απουσία της Ιταλίας από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν στην ουσία έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Αυτό που με σοκάρει είναι το τέλος της διεθνούς καριέρας του Μπουφόν. Υπήρξε το ίνδαλμα μου».

Για την συμμετοχή του Βελγίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Θα τους υποστηρίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ξεχνώ πως η οικογένεια μου ζει χάρη στο Βέλγιο. Αν δεν είχαν έρθει στη χώρα οι πρόγονοι μου, δεν θα είχαν ούτε το απαραίτητο φαγητό για να ζήσουν».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x