Stoiximan Super League

Προϋπόθεση για το έργο του Ζιλμπέρτο το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι έτοιμος να ριχτεί στη δουλειά, αλλά θα πρέπει να βοηθηθεί και από την ομάδα. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι απαραίτητη, για να δώσει δυναμική στο έργο του Βραζιλιάνου.

Η «εποχή» Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, με τον Βραζιλιάνο να σηκώνει μανίκια και να είναι έτοιμος να ριχτεί στη δουλειά, τρέχοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πρασίνων».

Μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Ζιλμπέρτο είχε συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι, σχετικά με τον σχεδιασμό, με τον Ιταλό να ενημερώνει τον Βραζιλιάνο για τις επαφές που έχει κάνει, αλλά και τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Ζιλμπέρτο, που θα περιμένει να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ για να έχει εικόνα για το ρόστερ, τόνισε στον Στραματσόνι ότι είναι απαραίτητη ανάγκη να εξασφαλιστεί η πρώτη θέση στο «μίνι πρωτάθλημα», ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επί της ουσίας, η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα δώσει δυναμική στον σχεδιασμό και θα βοηθήσει σε αρκετούς τομείς.

Μάλιστα, ο Στραματσόνι φαίνεται να συμφώνησε με τον Ζιλμπέρτο, ενώ του εξήγησε τους λόγους που η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x