Stoiximan Super League

Προχωράει άμεσα για επιθετικό

Ο τραυματισμός του Στέφανου Αθανασιάδη αναγκάζει τον Φρανκ Άρνεσεν να επισπεύσει τις κινήσεις του για την απόκτηση επιθετικού που θα παίξει στους επικείμενους αγώνες του Europa League.

Άσχημα ήταν τα νέα που αφορούσαν τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανσιάδη στον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής επιθετικός υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο πρώτο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες. Ο 26χρονος άσος θα παραμείνει στην Ολλανδία και θα ξεκινήσει άμεσα την θεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο τραυματισμός του Αθανασιάδη αναγκάζει τον Φρανκ Άρνεσεν να επισπεύσει τις κινήσεις του για την απόκτηση επιθετικού που θα παίξει στους επικείμενους αγώνες για τη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, ενώ είναι πιθανό ο διεθνής επιθετικός να μην παίξει και στους επόμενους αγώνες της διοργάνωσης.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει έρθει ήδη σε επαφή με ορισμένους ποδοσφαιριστές, με τον Όλα Τοϊβόνεν και τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να αποτελούν δύο από τις περιπτώσεις που τον απασχόλησαν στο πρόσφατο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x