Stoiximan Super League

Προχωράει για «6άρι» και… βαρβάτο στόπερ ο Ολυμπιακός

Τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις καταστρώνουν στον Ολυμπιακό με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Έτοιμοι να προσθέσουν κι άλλες λύσεις στο ρόστερ που θα διαχειρίζεται ο Μπέσνικ Χάσι είναι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, ύστερα από τη νίκη της ομάδας με σκορ 3-1 επί της Παρτίζαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής και μόνο με… αυτοχειρία θα χαθεί η πρόκριση.

Με φόντο τους ομίλους του Champions League, λοιπόν, η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται να προσθέσει επιπλέον λύσεις στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι, ώστε να μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα τη δουλειά του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η επόμενη μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να είναι η απόκτηση ενός «εξαριού», ενός παίκτη που θα συνδέει την άμυνα με την επίθεση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκιγιόμ Ζιλέ.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός θέλει πολύ τον Βέλγο χαφ στην ομάδα του, ενώ και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο και οι όποιες εξελίξεις δεν αποκλείεται να σημειωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση εφόσον αποκτηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x