Το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ έχει δώσει ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την «Ένωση».

Ο Πολωνός χαφ δείχνει πως διαθέτει το «πακέτο» για να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια η «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-κλειδιά στο β’ μισό της σεζόν με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο.

Ο 24χρονος παίκτης έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την ΑΕΚ από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι… τρελαμένος με τον Πολωνό, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει δείξει ούτε το 50% των δυνατοτήτων του και είναι ειλημμένη η απόφαση για τις επαφές με την ομάδα του για την αγορά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οψιόν είναι διαπραγματεύσιμη και ο Ίλια Ίβιτς θα μιλήσει με την ομάδα της Γκρόζνι για να ρίξει αυτό το ποσό. Μάλιστα, ο Σιμάνσκι θα καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του με την επικείμενη συμμετοχή του με την εθνική Πολωνίας στο Euro 2020.

TAGS: A.E.K.