Stoiximan Super League

Προχωράει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αμπέντ παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σήμερα «δοκιμάζεται» στην Κέρκυρα, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Μία υπόθεση που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο και δεν είναι άλλη από εκείνη του Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός χαφ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ και οι «πράσινοι», σύμφωνα με τη SportDay, παρακολουθούν διακριτική την περίπτωσή του.

Οι «καρακάξες» έχασαν για όγδοο σερί ματς στην Premier League και πλέον βρίσκονται δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον διεθνή άσο να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο 23χρονος μέσος μετράει 12 συμμετοχές, οι επτά ήταν ως βασικός, και αν τελικά ο βρετανικός σύλλογος υποβιβαστεί, θεωρείται σίγουρο πως θα αποχωρήσει. Αν τελικά η Νιούκαστλ μείνει στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, τότε είναι αρκετά πιθανό να έρθει νέος προπονητής που θα θελήσει να «τσεκάρει» από την αρχή τον Αμπέντ.

Με το βλέμμα στα πλέι οφ

Τη νίκη με την οποία θα «αγκαλιάσει» την πρωτιά εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία που είχε το προηγούμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και τώρα καλούνται να κάνουν το… καθήκον τους απέναντι στους νησιώτες.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Πράνιτς, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Νίνη.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ατζαγκούν, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης και Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Μέντες, Αγγελόπουλος, Μπούι, Στάικος, Ντίνας και Μπερίσα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπεργκ (συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του), Πέτριτς, Νάνο (ακολούθησαν θεραπεία), Λαγός και Δώνης (έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα), ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x