Stoiximan Super League

Προχωράει για αριστερό μπακ η ΑΕΚ

Σειρά στα υπόλοιπα μεταγραφικά παίρνει το θέμα του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ, με την περίπτωση του Βινίσιους Φρέιτας να φαίνεται πως απασχολεί τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από χθες ο Σέρχιο Αραούχο και οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τις επόμενες μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Ένα από τα ζητήματα που… καίνε την «Ένωση» και τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, αφού αυτή τη στιγμή μόνος διαθέσιμος είναι ο Ντίντακ και ο Ντίας υπέστη θλάση στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις αριστερών μπακ, με εκείνη του Βινίσιους Φρέιτας ή απλά Βινίσιους να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Πρόκειται για 23χρονο μπακ από τη Βραζιλία, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και η «Ένωση» φαίνεται πως ψάχνει τρόπο να αποκτήσει τον Βινίσιους, τον οποίο θεωρούν πως πρόκειται για μία απόλυτα έτοιμη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x