Stoiximan Super League

Προχωράει για Ντουρμισάι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός όχι απλώς καλοβλέπει, αλλά προχωρά για την απόκτηση του 22χρονου Αλβανού φορ του Πανιωνίου.

Για τα καλά στο μάτι του Ολυμπιακού έχει μπει ο Φλορίν Ντουρμισάι. Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τα βήματα για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού.

Ο Αλβανός άσος, που έχει και ελληνική υπηκοότητα μιας και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος μετρώντας 6 γκολ και 1 ασίστ σε 21 εμφανίσεις στη Super League, ενώ σκόραρε 5 φορές στις 6 συμμετοχές του στο Κύπελλο. Οι Πειραιώτες τον τσέκαραν μεταξύ άλλων και στα δύο ματς των προημιτελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου σκόραρε σε αμφότερα.

Ο ατζέντης του προ ημερών προανήγγειλε ευχάριστα νέα προσεχώς για τον πελάτη του, που δεσμεύεται μέχρι το 2020. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό για τον Ντουρμισάι, ωστόσο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, χάρη και στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Πανιώνιο. Άλλωστε πρόσφατα αποκτήθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο Γιώργος Μασούρας, ενώ και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα deal ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x