Stoiximan Super League

«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Τσόσιτς»!

Νέο… χτύπημα του Ντι Μάρτζιο! Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως απομένουν οι λεπτομέρειες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Έμπολι, Ούρος Τσόσιτς!

Στο πρόσωπο του Ούρος Τσόσιτς φαίνεται πως βρήκε τον στόπερ που έψαχνε η ΑΕΚ -η οποία, πάντως, δεν επιβεβαιώνει τίποτα… προς το παρόν.

Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, κάνοντας λόγο, μάλιστα, για τελειωμένη μεταγραφή(!), ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Έμπολι ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, καθώς υπάρχει συμφωνία της «Ένωσης» τόσο με την ιταλική ομάδα όσο και με τον παίκτη.

Σημειώνει, δε, πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες, προκειμένου να επιτευχθεί το deal και ο 24χρονος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

inner
Για όσους έχουν πολύ καλή μνήμη, θα θυμούνται πως το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή είχε «παίξει» στα ελληνικά ρεπορτάζ πριν έξι χρόνια, όταν, στα 18 του και αφού είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη και της Άρσεναλ, είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό!

Στα 24 του, πια, (γίνεται 25 χρονών στις 24 Οκτωβρίου), ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,88μ.) φαίνεται -σύμφωνα πάντα με τον Ντι Μάρτζιο- πως θα κάνει, τελικά, το ταξίδι στη χώρα μας.

Ο Τσόσιτς, αν και νεότατος ακόμα, έχει πλούσιο βιογραφικό. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ερυθρό Αστέρα, για να έρθει το μεγάλο βήμα μόλις στα 17 του, το 2009, όταν πήρε μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη Ρωσία, ωστόσο, δεν κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο του και αποχώρησε το 2013, μετά από τα περάσματά του ως δανεικός, τόσο από τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου (2011-2012, 15 συμ./1 γκολ) όσο και από την Πέσκαρα (2012-2013, 20 συμ.).

Η παρουσία του στην ιταλική ομάδα, όμως και δη, στη Serie A, του… εξαργύρωσε μόνιμο «εισιτήριο» για την Ιταλία, καθώς τα «δελφίνια», που είχαν υποβιβαστεί, στο μεταξύ, στη Serie B, τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή.

inner
Μετά από άλλες 25 εμφανίσεις στην Πεσκάρα ως το 2015, αλλά και ακόμη ένα πέρασμα ως δανεικός, αυτήν τη φορά από τη Φροζινόνε, ήρθε προ διετίας η προσφορά της Έμπολι, που τον έκανε δικό της αντί 800.000 ευρώ, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει ξανά στα ιταλικά «σαλόνια». Κάπου εκεί, εξάλλου, είναι και τώρα η αξία του, σύμφωνα με το transfermarkt, γύρω στις 700 χιλιάδες.

Στην Έμπολι, λοιπόν, έπαιξε 9 φορές την πρώτη του χρονιά, όταν η ομάδα της Τοσκάνης «κυνηγούσε» την έξοδο στην Ευρώπη και 14 φέτος, με τους «μπλε» να παρουσιάζονται αγνώριστοι και να πέφτουν στη δεύτερη κατηγορία.

Αξίζει να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Τσόσιτς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της άμυνας, αλλά και ως αμυντικό χαφ. Έχει, τέλος, να προσθέσουμε και 15 συμμετοχές με τις εθνικές Κ19 και Κ21 της Σερβίας, έχοντας σκοράρει δύο φορές με την πρώτη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x