Αγγλία

«Προχωρημένες συζητήσεις Μοντανιέ - Νότιγχαμ Φόρεστ»

Συνάντηση στη Γαλλία προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας είχαν Φιλίπ Μοντανιέ και εκπρόσωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ, με το «France Football» να αναφέρει πως είναι κοντά σε συμφωνία!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει «δυνατά» τις τελευταίες εβδομάδες στη ζωή μας, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (80%) του αγγλικού συλλόγου.

Λόγω του ενδιαφέροντος του Έλληνα εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Νότιγχαμ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι.

Από τους «πρώην» ερυθρόλευκους Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα, έως τους Γκας Πογιέτ (πρώην της ΑΕΚ, νυν της Ρεάλ Μπέτις) και Βίκτορ Σάντσεθ (ανέλαβε τον Ολυμπιακό). Τελευταίος που ήρθε να προστεθεί στη λίστα αυτή, είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ.

Ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος πριν από μερικές μέρες ήταν στη χώρα μας και διαπραγματεύτηκε με την ΑΕΚ, απέρριψε την πρόταση (και) της Λανς και πλέον συζητά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το «France Football», το οποίο υποστηρίζει ότι εκπρόσωποι του αγγλικού συλλόγου συναντήθηκαν προχθές (22/6) με τον Μοντανιέ στη Νότια Γαλλία και η συζήτηση έγινε σε (πολύ) καλό κλίμα.

«Είναι κοντά σε συμφωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας και μένει να δούμε πλέον αν το μέλλον του 51χρονου τεχνικού θα είναι στο «City Ground».

Να σημειωθεί τέλος πως ο δημοσιογράφος Πολ Τέιλορ της «ΝottinghamPost» έκανε για μια ακόμα φορά live webchat με τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, που έχουν... έντονο ελληνικό χρώμα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x