Stoiximan Super League

Πρώτα ο μέσος, ακολουθεί ο στόπερ στον ΠΑΟΚ

Άμεσα συμφωνίες ήταν οι εντολή του Ιβάν Σαββίδη και ο Λούμπος Μίχελ καλείται να κάνει άμεσα πράξη την επιθυμία του μεγαλομετόχου για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση ενός μέσου αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ ακολουθεί εκείνη για την έλευση και ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος και έστειλε το μήνυμα να προχωρήσουν άμεσα οι συμφωνίες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ώστε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να έχει τους παίκτες που επιθυμεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεσή του.

Ο Λούμπος Μίχελ καλείται τώρα να κάνει πράξη την επιθυμία του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» και να κλείσει πρώτα τον χαφ που θα συνδέει την άμυνα και την επίθεση, με τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών.

Στους Θεσσαλονικείς προτάθηκε ο Πορτογάλος Καφού, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει με χαμηλή τιμή από την Λοριάν, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Όσον αφορά την υπόθεση του στόπερ, ο Νόρμπερτ Γκιομπέρτ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ρόμπερτ Μακ και ίσως να έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τον Μίχελ, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

«Η τελική απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχουν και άλλες προτάσεις και θα πρέπει να διαλέξει», δήλωσε ο μάνατζερ του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού της Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x