Stoiximan Super League

Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά… ο Εσιέν

Με στόχο το «3Χ3» παρατάσσεται ο Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μετά μπαίνει σε… εβδομάδα Εσιέν. Για ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Γκανέζο γράφουν οι Αγγλοι.

Μετά τις δυο πρώτες νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και τις χορταστικές εμφανίσεις, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Χαρακτηρισμός που θα ενισχυθεί αν αύριο έρθει η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Έναν ΠΑΟΚ, που αγνοεί τη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του ξέρουν ότι με «τρίποντο» είναι σαν να «καθαρίζουν» την υπόθεση πρωτιά. Αν το κάνουν απομακρύνονται και μετά μόνο με… αυτοκτονία, μπορούν να μην επιτύχουν τον στόχο τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Ελληνας τεχνικός δεν θα κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη. Αριστερά θα παίξει ο Νάνο και δεξιά ο Μπούρμπος. Στα χαφ θέση θα πάρουν οι Λαγός, Κουτρουμπής, Ζέκα και Νίνης. Στην επίθεση θα παραμείνει ο Καρέλης, ενώ μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μπεργκ και Ατζαγκούν, με τον Σουηδό να είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει. Αλλωστε, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που έδειξε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τα δυο γκολ που έβαλε.

Στο τέλος της εβδομάδας ο Εσιέν

Σε ό, τι αφορά τα μεταγραφικά και το «καυτό» θέμα του Εσιέν, ο Παναθηναϊκός περιμένει στο τέλος της εβδομάδας την άφιξη του Γκανέζου. Όπως έχουμε γράψει, επί της ουσίας, υπάρχει συμφωνία, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, πάντα θα πρέπει να αφήνουμε ένα ανοικτό παράθυρο.

Ο Γκανέζος, για τον οποίο οι Αγγλοι σήμερα γράφουν για ενδιαφέρον της Λέστερ, θα έρθει στη χώρα μας, πιθανότατα την Παρασκευή για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x