Stoiximan Super League

«Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»!

Δεν έκρυψε την χαρά του που ανήκει πλέον στην «οικογένεια» της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας. Το νέο απόκτημα της Ένωσης έδειξε συνειδητοποιημένος για το πού έχει έρθει κι έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα.

«Πεινασμένος» όχι μόνο για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί -δικαιολογημένα- για τον ίδιο, αλλά και για τίτλους με την φανέλα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Βάργκας, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε η απόκτησή του απ’ την Ένωση.

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε απόλυτα συνειδητοποιημένος για το «ειδικό βάρος» της φανέλας των κιτρινόμαυρων και υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας πως θα κάνει τα πάντα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο τέλος το πρωτάθλημα!


Αναλυτικά όσα είπε στο site της ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γνωρίζω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθα και ελπίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το υψηλό επίπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη στιγμή για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Για εμένα είναι ένα νέο περιβάλλον και εγώ είμαι που πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Θέλω όλα να γίνουν σωστά από την αρχή και πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο».

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός κατέληξε: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τα πάντα και εγώ θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους και να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι όλοι μαζί, από τη μία πλευρά εκείνοι και από την άλλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα θα κάνουμε το παν για νίκες σε κάθε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και για αυτό θα δουλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x