Γενικά

Πρωταθλήτρια χειμώνα στην Τουρκία η Μπασάκσεχιρ!

Πρωταθλήτρια χειμώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια αναδείχθηκε στην Τουρκία η Μπασάκσεχιρ των Στέφανο Ναπολεόνι και Μανουέλ Ντα Κόστα.

Το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα πιστοποίησε η Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία, καθώς η ομάδα των Στέφανο Ναπολεόνι και Μανουέλ Ντα Κόστα, στέφθηκε και πάλι πρωταθλήτρια χειμώνα.

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας της Κασίμπασα 2-1, με τους Βίστσα (3’) και Μοσορό (70’) να είναι οι σκόρερ για την ομάδα του Αβτσί, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Σάρι στο 43’.

Με αυτή την επικράτηση η Μπασάκ έφτασε τους 36 βαθμούς, εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή γκέλα της Φενέρ (1-1 με την Κόνιασπορ) και έτσι θα παραμείνει πρώτη ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Γαλατά στο απογευματινό της παιχνίδι (18:30) με τη Γκέζτεπσπορ, καθώς η πρώην ομάδα του Ίγκορ Τούντορ έχει 32 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανερχόμενη δύναμη της Τουρκίας τερμάτισε πέρυσι 2η, χάνοντας το πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές από την Μπεσίκτας, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο -6 από την κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x