Stoiximan Super League

Πρώτη φιλική νίκη για Αστέρα, 1-0 τον Πανιώνιο

Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό της. Το γκολ πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 83’. Δοκάρι με τον Καμαρά είχαν στο 12’ οι κυανέρυθροι.

Την πρώτη νίκη του στα φετινά φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα μπροστά στο κοινό του πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 83’ ο Κυριακόπουλος, ενώ η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν το δοκάρι του Καμαρά στο 12’.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, που έληξε χωρίς σκορ. Η κορυφαία στιγμή ανήκε στον Πανιώνιο, όταν στο 12’ μετά από κόρνερ του Άρτσε, η κεφαλιά του Καμαρά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης, από την πλευρά της, είχε δύο καλές στιγμές στο 2’ με τον Καπίγια, που είχε σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Μαλέρμπε και στο 19’ με τον Αντζουλά, που έκανε την κεφαλιά, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, την απομάκρυνε ο Κόρμπος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από μια πολύ καλή στιγμή. Στο 48’ οι Αρκάδες απείλησαν με σουτ του Κυριακόπουλου, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Μαλέρμπε, ενώ στο 54’ οι κυανέρυθροι είδαν τον Ντομίνκες, μετά από σουτ του Τσιλούλη, να στέλνει τη μπάλα άουτ σε κενή εστία. Μετά το 60’ και τις αλλαγές των δύο προπονητών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και σε αυτό συνέβαλε και η αφόρητη ζέστη, αφού η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρας «βρήκε» γκολ στο 83’. Μετά από βολέ του Παπαδόπουλου και μπέρδεμα στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Καλτσάς σούταρε, ο Μαλέρμπε απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά από πλάγια θέση, ο Κυριακόπουλος την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ (46’ Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (72’ Παναγιώτου), Κυριακόπουλος (88’ Τερεζίου), Αντζουλάς (46’ Ορτέγκα), Πασαλίδης (83’ Ματρικάρντι), Βαλιέντε (83’ Χριστόπουλος), Ιγκλέσιας (78’ Κρέσπι), Μπόρχα Φερνάντεθ (78’ Μπελόκ), Μαρκ Φερνάντεθ (72’ Τζίμας), Καπίγια, Δουβίκας (46’ Καλτσάς).

Πανιώνιος: Μαλέρμπε, Ντομίνκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρτσε, Παπανικολάου, Καμαρά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x