Κύπελλο Ελλάδας

Πρώτη για Μοράν και… ανάσες στην ΑΕΚ! (pic)

Στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Έρικ Μοράν, ο οποίος αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στη ρεβάνς κόντρα στον Παναιτωλικό. Ανάσες δίνει ο Χιμένεθ.

Με αρκετές αλλαγές και τον Έρικ Μοράν για πρώτη φορά στη σύνθεση της θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ, στην αυριανή (9/1, 19:30) ρεβάνς του 0-4 για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μάνολο Χιμένεθ συμπεριέλαβε κανονικά το Βάσκο μέσο στις επιλογές του για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, ενώ επέλεξε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές.

Έτσι, εκτός έμειναν για λόγους ξεκούρασης οι Τσιγκρίνσκι, Κονέ και Λάζαρος, όπως και οι τραυματίες Τσόσιτς (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα), Σιμόες και Μπακασέτας.

Αντίθετα, στην κιτρινόμαυρη αποστολή επιστρέφει ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε όπως και οι νεαροί Γιούσης και Αντωνίου.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάια, Αντωνίου.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ακολούθησε θεραπεία και αύριο πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να υπολογισθεί το διάστημα της απουσίας του.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x