Champions League

Πρώτη και καλύτερη η Μπεσίκτας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Μπεσίκτας στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η τουρκική ομάδα που έτσι κι αλλιώς είχε περάσει ως πρώτη, νίκησε 2-1 στη Λειψία.

Ότι είχε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ το γνώριζε. Ότι θα προκρινόταν ως πρώτη από τον 7ο όμιλο, επίσης. Το μόνο που έμενε για την Μπεσίκτας ήταν να κλείσει τις υποχρεώσεις της με στυλ. Και το έκανε επικρατώντας με 2-1 μέσα στη Λειψία για την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Νεγρέδο και μέχρι το 87’ δεν έδειχναν να χάνουν τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που οι Γερμανοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιλσάνκερ στο 82’.

Έστω και με δέκα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με το γκολ του Κειτάκαι θα μπορούσαν να έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, εκμεταλλευόμενοι την θεωρητική αδιαφορία των ήδη προκριμένων φιλοξενούμενων.

Άλλωστε με την Πόρτο να συντρίβει την ίδια ώρα την Μονακό, η Λειψία ήθελε τη νίκη καθαρά για λόγους γοήτρου. Τελικά δεν πήραν ούτε την ισοπαλία καθώς ακριβώς στο 90’ ο Ταλίσκα έκανε το 2-1 υπέρ της Μπεσίκτας.







Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Λειψία – Μπεσίκτας 1-2
(87’ Κειτά - 10’ πεν. Νεγρέδο, 90’ Ταλίσκα)

Πόρτο – Μονακό 5-2
(9’, 33’ Αμπουμπακάρ, 45’ Μπραχίμι, 65’ Τέλες, 88’ Σοάρες – 61’ πεν. Γκλικ, 78’ Φαλκάο)

Η βαθμολογία:

1.Μπεσίκτας 14
2.Πόρτο 10
3.Λειψία 7
4.Μονακό 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x