Europa League

Πρώτη και καλύτερη η Πλζεν

Η Πλζεν είναι τελικά η ομάδα που πήρε την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο του Europa League μετά το 2-1 στην έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά και την ήττα της Στεάουα από τη Λουγκάνο στο Βουκουρέστι.

Η Πλζεν νίκησε 2-1 στο Ισραήλ τη Χάποελ Μπερ Σεβά για την έκτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League και πήρε την πρώτη θέση του γκρουπ, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Στεάουα στο Βουκουρέστι από την αποκλεισμένη Λουγκάνο με 0-2.

Στεάουα-Λουγκάνο 1-2
Μόλις στο 3’ ο Νταρπελά συνδυάστηκε με τον Μποτάνι και έκανε το 0-1. Οι Ρουμάνοι άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες και οι Ελβετοί απαντούσαν με γκολ. Έτσι, στο 32’ ο Βέτσεϊ με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η Στεάουα μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60’ ο Γκοχέρε δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το 1-2.

Χάποελ Μπερ Σεβά-Πλζεν 0-2
Οι Τσέχοι ήταν ανώτεροι στην αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο 28’. Τότε, ο Χέιτζα με πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1. Οι Ισραηλινοί άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, στο 83’ ο Ρέζνικ έδωσε στον Χόραβα και αυτός έκανε το τελικό 0-2.


Βαθμολογία:
Πλζεν 12
Στεάουα 10
Λουγκάνο 9
Μπερ Σεβά 4


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x