Ιταλία

Πρώτη «κρούση» της Νάπολι για Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι αποτελεί μεγάλο στόχο της Νάπολι, καθώς η ιταλική ομάδα ψάχνει ένα ικανό επιθετικό για να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Εξαιρετική άποψη για τον Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως έχει ο προπονητής της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, κάτι που ώθησε την διοίκηση της ομάδας του να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «παρτενοπέι» προσέφεραν 30 εκ. ευρώ στους «νερατζούρι», βάζοντας στο «πακέτο» και τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Όμως η απάντηση της ομάδας του Μιλάνου ήταν αρνητική, καθώς πιστεύει πως η συγκεκριμένη τιμή δεν ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη.

Πάντως η μάνατζερ και σύζυγος του παίκτη, Γουάντα Νάρα έχει τονίσει πολλές φορές πως για να φύγει ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από το «Τζουζέπε Μεάτσα», πρέπει η οικονομική πρόταση να ανέρχεται στα 50 εκ. ευρώ.

Τις επόμενες μέρες ο σύλλογος του ιταλικού νότου αναμένεται να συνεχίσει το κυνήγι για τον διεθνή φορ, αφού ο παίκτης είναι ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος των «ατζούρι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξετάζει πολύ σοβαρά και τις περιπτώσεις των Κάρλος Μπάκα και Έντιν Τζέκο, σε περίπτωση που δυσκολέψει αρκετά η υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x