Ελλάδα

«Πρώτη» με απουσίες για την Εθνική

Χωρίς προβλήματα, αλλά με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά εν όψει των δύο φιλικών με την Αυστραλία.

Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» με τον Μίχαελ Σκίμπε να βλέπει ένα μέρος του γκρουπ να συμμετέχει στο ωριαίο πρόγραμμα της Τρίτης. Συνολικά, 13 ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι διεθνείς, δηλαδή, που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους και ενσωματώθηκαν την Τρίτη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο λόγος για τους Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Καπίνο, Βαγγέλη Μόρα, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Μάριο Οικονόμου, Δημήτρη Σιόβα, Κώστα Σταφυλίδη, Γιάννη Μανιάτη, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Απόστολο Βέλλιο, Γιάννη Γιαννιώτα, Δημήτρη Διαμαντάκο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Βεβαίως, υπάρχουν οι γνωστές απουσίες των παικτών του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου (Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Αραβίδης και Τάσος Μπακασέτας) λόγω των αγώνων για τα playoffs της Super League.

Στο απουσιολόγιο του ομοσπονδιακού τεχνικού συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του Νίκου Καρέλη και του Θανάση Παπάζογλου που συμμετέχουν με τη Γκενκ και την Κόρτραϊκ, αντίστοιχα, στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά τους Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Ανδρέας Σάμαρη θα μπουν τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις της Εθνικής.

Να αναφέρουμε ότι η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 11:00 και θα είναι, όπως και η σημερινή, κεκλεισμένων των θυρών.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x