Stoiximan Super League

«Πρώτη» με πολύ καλές εντυπώσεις για Χατζηθεοδωρίδη

Εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, σήμερα το απόγευμα, ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης!

Την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό έκανε σήμερα το απόγευμα στο Τίλμπουργκ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Εκεί όπου, ο 21χρονος άσος φάνηκε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση τόσο φυσικής όσο και τεχνικής πλευράς…

Ο Χατζηθεοδωρίδης προέρχεται από προετοιμασία με την Μπρέντφορντ, άλλωστε, ενώ έχει αγωνιστεί και σε φιλικά με την πρώην του ομάδα, άρα έχει «ρυθμό». Πάντως, ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ είχε πολύ καλές κινήσεις στο γήπεδο, ειδικά σε ό,τι αφορά στη μεταβίβαση και τη σέντρα του, ενώ μάρκαρε σωστά και γενικά φάνηκε έτοιμος για τα… δύσκολα!

«Κλειστά χαρτιά» από Δώνη για 11άδα

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση των «πράσινων», που είχε διάρκεια μία ώρα καθώς αύριο (22/07) είναι το δεύτερο φιλικό, μετά το «ζέσταμα» οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν δίτερμα τακτικής, χωρίς ο Γιώργος Δώνης να δείξει τις προθέσεις τους για την ενδεκάδα του αγώνα με Αντβερπ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, οι Χρήστος Δώνης και Κολοβέτσιος αποφόρτιση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μόνο ο Όμρι Άλτμαν έμεινε στο ξενοδοχείο συνεχίζοντας ωστόσο τη θεραπεία του.

Τέλος, επειδή ο αυριανός αγώνας του «τριφυλλιού» με τη βελγική ομάδα είναι προγραμματισμένος για τις 16.00 τοπική ώρα, δεν θα διεξαχθεί πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x