Stoiximan Super League

«Πρώτη» με χαμόγελα και… μπόλικο κόσμο στον Ατρόμητο! (pics/video)

Με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, περίπου 600 άτομα στις κερκίδες και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο!

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος. Με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι παρόντες αλλά και περίπου 600 άτομα στην κερκίδα, οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και ξεκίνησαν την προετοιμασία του με αρκετές φιλοδοξίες για την νέα χρονιά.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ατρομήτου που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν θερμή, δείχνοντας πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα αλλά και το γεγονός πως έχει κάνει ήδη αρκετές μεταγραφικές κινήσεις (Μανούσος, Αντόνιο Τζούνιορ, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης), σε συνδυασμό με την έλευση του νέου προπονητή.

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Κάναντι επέλεξε να κάνει χαλαρό πρόγραμμα καθώς το επόμενο διάστημα η ομάδα θα μπει στο βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.

inner

inner

inner

inner

inner

Το βίντεο είναι από το peristerinews.gr


Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x