Ελλάδα

Πρώτη Νικοπολίδη με… Πορτογαλία

Απέναντι στη χώρα που σημάδεψε την καριέρα του, ο Αντώνης Νικοπολίδης κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων. Απόψε η αναμέτρηση με την Πορτογαλία στην Ξάνθη για τα προκριματικά του Euro 2017.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει σήμερα για πρώτη φορά στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων με… σημαδιακό αντίπαλο. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει για τα προκριματικά του Euro 2017 στα Πηγάδια (18:30, ΕΤ3) την Πορτογαλία, απέναντι στην οποία (αλλά και στο έδαφος της οποίας) ο παλαίμαχος γκολκίπερ έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του στο έπος του 2004.

Η Εθνική U21 έχει μπει με το δεξί στα προκριματικά νικώντας στις 7 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας το Λιχτενστάιν. Στον ελληνικό όμιλο συμμετέχουν ακόμη Ουγγαρία, Αλβανία και Ισραήλ, ενώ στα τελικά της Πολωνίας προκρίνεται απευθείας η πρώτη ομάδα κάθε γκρουπ και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες των εννιά ομίλων θα δώσουν μπαράζ για τα δύο τελευταία εισιτήρια. Οι Ίβηρες μετρούν 2/2 στον όμιλο έχοντας νικήσει Αλβανία (1-6) και Ουγγαρία (2-0).

Η αποστολή της Εθνικής:

Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Μπάρκας (Ατρόμητος).
Αμυντικοί: Πούγγουρας, Γιαννούλης (Βέροια), Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Ρισβάνης (Πανιώνιος), Βούρος, Σάλιακας (Ολυμπιακός).
Μέσοι: Χαρίσης, Μυστακίδης (ΠΑΟΚ), Σιώπης (Πανιώνιος), Δώνης (Παναθηναϊκός), Μύγας (Παναιτωλικός).
Επιθετικοί: Μαυρίας (Σάντερλαντ), Γιακουμάκης (Πλατανιάς), Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Φούντας (Αστέρας Τρίπολης), Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x