Γ' Εθνική

Πρώτη «ροπαλιά» στο 88' ο Ηρακλής!

Στο πρώτο ματς που αγωνίστηκε πλήρης πήρε και την πρώτη του νίκη! Με γκολ στο 88’ ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Μεγ. Αλέξανδρου Τρικάλων, στην τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με φουλ ρόστερ για πρώτη φορά φέτος, ο Ηρακλής επιβλήθηκε 2-1 του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Τρίκαλα Ημαθίας, στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με 400 περίπου οπαδούς που τον ακολούθησαν, ο Ηρακλής είχε τις ευκαιρίες για να πάρει μια εύκολη νίκη, όμως την μετέτρεψε σε αγχωτική, με γκολ στο 88’ να τον λυτρώνει.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή ήταν στο 13’, με τον Κρουστάλλη να αστοχεί από κοντά. Ο Ρόβας από κοντά δεν έκανε το «χατίρι» στους γηπεδούχους και με ωραία ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μέγας Αλέξανδρος εκμεταλλεύτηκε άψογα λάθος στην άμυνα του Ηρακλή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή του Γιούδα στον Κίτσα. Ο τελευταίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε τους φιλοξενούμενους να καρδιοχτυπήσουν.

Το γκολ αποδιοργάνωσε τον Ηρακλή, που έψαξε το γκολ μόνο στα τελευταία λεπτά του ματς. Η λύση βρέθηκε τελικά από τη βούλα του πέναλτι, όταν η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Λάγδαρη μετά από σουτ του Παναγιωτούδη. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, με τον Παναγιωτούδη να ευστοχεί και να φτιάχνει την πρώτη φετινή νίκη του Ηρακλή. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67΄ Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄ Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (90΄ Κριτσιάνης), Δραγάνης.

Μέγας Αλέξανδρος: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λάγδαρης, Τσουλγαδί, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x