Ιταλία

Πρώτη στην Ευρώπη η Νάπολι

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» παρουσιάζει τον πίνακα των ομάδων που έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ μέσο όρο ανά την Ευρώπη. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Νάπολι.

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα προχώρησε η αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Κατέγραψε την κορυφαία δεκάδα συλλόγων με τα περισσότερα τέρματα ενεργητικό κατά μέσο όρο. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία σκοράρει 3,75 γκολ ανά ματς.

Η τριπλέτα Καγιεχόν-Μέρτενς-Ινσίνιε προκαλεί τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, ενώ μόλις την προηγούμενη Κυριακή οι «παρτενοπέι» φιλοδώρησαν την Μπενεβέντο με 6 τέρματα. Σε 4 αγωνιστικές της Serie A μετρούν ήδη 15 και, αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με 142 γκολ.

Δεύτερη στη λίστα βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν των Νέϊμαρ-Καβάνι-Εμ΄Μπαπέ (3,5 κατά μ.ο) και στην τρίτη θέση συναντάμε την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, με 3,2 γκολ ανά αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα του Λεονέλ Μέσσι σκοράρει 2,75 γκολ (7η θέση), ενώ έκπληξη προκαλεί η απουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x