Στην Βουλγαρία και το Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ταξίδεψε το πρωί αεροπορικώς ως την Θεσσαλονίκη και από εκεί μπήκαν στο πούλμαν για να ταξιδέψουν ως την γείτονα χώρα.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας οι «κυανόλευκοι» έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση στο Πράβετς. Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, ενώ η προπόνηση έγινε κάτω από ψιλόβροχο!

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή βρίσκονται οι Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Μαυρίδης, Ελμπάζ, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Ντάσιος, Κύργιας, Βαλλιάνος, Κούρος, Αλμπάνης, Βαφέας, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Αναστασίου, Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Μενδρινός, Αγγελόπουλος, Καφεντζής, Πέτσης, Κατσάρας.

Τέλος, την ερχόμενη Πέμπτη (20/7) η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετωπίζει σε φιλικό την Κέρκυρα, ενώ στις 23/7 θα παίξει με τον Πλατανιά και στις 26/7 με την Ξάνθη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ