Stoiximan Super League

«Πρώτη» του Απόλλωνα στην Βουλγαρία

Την πρώτη του προπόνηση στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έκανε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην Βουλγαρία και το Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ταξίδεψε το πρωί αεροπορικώς ως την Θεσσαλονίκη και από εκεί μπήκαν στο πούλμαν για να ταξιδέψουν ως την γείτονα χώρα.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας οι «κυανόλευκοι» έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση στο Πράβετς. Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές, ενώ η προπόνηση έγινε κάτω από ψιλόβροχο!

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή βρίσκονται οι Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Μαυρίδης, Ελμπάζ, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Ντάσιος, Κύργιας, Βαλλιάνος, Κούρος, Αλμπάνης, Βαφέας, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Αναστασίου, Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Μενδρινός, Αγγελόπουλος, Καφεντζής, Πέτσης, Κατσάρας.

Τέλος, την ερχόμενη Πέμπτη (20/7) η Ελαφρά Ταξιαρχία αντιμετωπίζει σε φιλικό την Κέρκυρα, ενώ στις 23/7 θα παίξει με τον Πλατανιά και στις 26/7 με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x