Stoiximan Super League

Πρωτιά στα πλέι οφ θέλει ο Μακ

Το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Με ένα γκολ, με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, σφράγισε την επιστροφή του ο Ρόμπερτ Μακ, που έχασε τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια λόγω τιμωρίας. Ο Σλοβάκος επιθετικός έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, ενώ στάθηκε και στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ήμουν τέσσερα παιχνίδια εκτός και ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Το ματς ήταν δύσκολο σήμερα αφού παίξαμε χωρίς κόσμο. Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις φάσεις και μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε και έτσι πετύχαμε δύο γκολ στο τέλος. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για να μπούμε στα πλέι οφ».

-τον Βλάνταν Ιβιτς: «Κάθε προπονητής έχει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Σίγουρα ο κύριος Τούντορ άφησε κάποια πράγματα, ήρθε ο κύριος Ιβιτς και έφερε κάποια νέα πράγματα. Προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο παιχνίδι μας και επικεντρωνόμαστε στο να κερδίζουμε. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα».

-τα πλέι οφ: «Έχουμε ακόμα 2-3 εβδομάδες. Θα προετοιμαστούμε όταν έρθει αυτή η στιγμή. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο. Θα πάμε για την δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x