Stoiximan Super League

Πρώτο διπλό από το 2009 για Πανιώνιο στην Τρίπολη

Οι «κυανέρυθροι» έσπασαν την αρνητική παράδοση που έχουν στο γήπεδο της Τρίπολης με τη σπουδαία νίκη τους που ήρθε χάρη στο γκολ του Μασούντ, για πρώτη φορά μετά από 8,5 χρόνια.

Από τις 26 Απριλίου του 2009, σε μια αναμέτρηση που είχε εξελιχθεί σε ποδοσφαιρική πανδαισία για γκολ, αφού είχε λήξει με 3-4 είχε να κερδίσει ο Πανιώνιος στην Τρίπολη. Εκείνη την ημέρα ο Ιστορικός είχε καταφέρει να προηγηθεί με γκολ του Γκονσάγκα και του Ρεκόμπα, μετά το γρήγορο σχετικά γκολ του Μιλάνο για το 1-2 στο ημίχρονο.

Ο Μαρσελάο στο 50ο λεπτό είχε ισοφαρίσει σε 2-2, ο Τζαβέλλας είχε κάνει το 2-3 στο 62’, ο Μιλάνο ξανάφερε το ματς στα ίσια στο 71’, για να έρθει η σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο με το γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη στο 74’.

Αυτή ήταν μόλις η 3η φορά που μια από τις δύο ομάδες έχει κάνει διπλό στην έδρα της άλλης. Αμφότερα τα διπλά είχαν σημειωθεί μέσα στο 2009, αφού τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους ο Αστέρας ρέφαρε για την ήττα που δέχτηκε. Πλέον μετά το σημερινό ματς οι νίκες είναι 9-9 για τις δύο ομάδες και στις δύο έδρες ενώ 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x