Stoiximan Super League

Πρώτο φαβορί για ΠΑΟΚ ο Ίλιεφ

Την περίπτωση του Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στην Παρτίζαν, φαίνεται πως εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης για την αντικατάσταση του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ.

Ένα νέο όνομα ήρθε στην επιφάνεια και αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ίβιτσα Ίλιεφ φαίνεται πως βρίσκεται στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη όσον αφορά την αντικατάσταση του Μάριο Μπράνκο.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε γνωριστεί με όλα τα στελέχη της Παρτίζαν το περασμένο καλοκαίρι στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Μεταξύ των ανθρώπων που συνάντησε ήταν και ο Σέρβος παράγοντας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Ίλιεφ, λοιπόν, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη δουλειά που κάνει στην Παρτίζαν, καταφέρνοντας να αναδείξει αρκετά ταλέντα από την Ακαδημία και να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια, κάποιοι από αυτούς έχουν παραχωρηθεί σε ομάδες του εξωτερικού, βάζοντας σημαντικά έσοδα στα ταμεία του σερβικού συλλόγου.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες το καλοκαίρι, ο Σαββίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να υπάρξει αντίστοιχη επένδυση στον ΠΑΟΚ, η οποία στο μέλλον θα αποφέρει κέρδη σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x