Πορτογαλία

Πρώτο θέμα στην ''A Bola'' η συνέντευξη του Σάμαρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Η πορτογαλική A Bola κάνει εκτενή αναφορά στη συνέντευξη του Ανδρέα Σάμαρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Σάμαρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλο κάνει ειδική αναφορά η πορτογαλική Α Bola στην πρώτη της είδηση στην ιστοσελίδα της.

Στο σχετικό δημοσίευμα η A Bola στέκεται στην αναφορά που έκανε ο Έλληνας για τη θητεία του στην Μπενφίκα, και στα σενάρια που τον ήθελαν στην περασμένη μεταγραφική περίοδο για «μετακίνησή» του στην Ρωσία.

«Πολύ δύσκολα θα πήγαινα στη Ρωσία» είναι ο τίτλος του κειμένου το οποίο αναφέρει:

«Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ικανοποιημένος στη Μπενφίκα και δεν θέλει να αποχωρήσει από το «Ντα Λουζ». Σε συνέντευξή του στον ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM ο Ελληνας διεθνής εξήγησε γιατί αισθάνεται τόσο καλά στην ομάδα.

«Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μπενφίκα. Ειδικά για τη συμπεριφορά των διοικούντων γιατί σέβονται εμένα και όλους τους συμπαίκτες μου», αναφέρει και προσθέτει και τις άλλες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στον ΣΠΟΡ FM ενώ καταλήγει με τα όσα ανέφερε για το ενδεχόμενο να πάει στη Ρωσία:

«Πολύ δύσκολα θα πήγαινα στη Ρωσία. Δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Μόνο ένας Ρώσος δημοσιογράφος με ρώτησε αλλά ποτέ δεν θα πήγαινα, έχω φιλοδοξίες» κατέληξε.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x