Ισπανία

Πρώτος στόχος για Ρεάλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ, είναι ο πρωταρχικός στόχος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την περίοδο του Ιανουαρίου.

Πέρσι πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (39 γκολ σε 49 παιχνίδια) με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Φέτος δείχνει ότι συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα τακτικά (6 γκολ σε 6 παιχνίδια). Ο λόγος, για τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ που το καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά δεν έκανε το βήμα παραπάνω.

Τα πράγματα τη φετινή σεζόν φαντάζουν διαφορετικά, καθώς είναι στην κορυφή της λίστας των «μερένχες» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην ισπανική «AS» για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «μερένχες» ο 27χρονος δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό αυτή την στιγμή», προφανώς χωρίς να θέλει να δημιουργήσει έριδες μεταξύ των δύο συλλόγων, ενόψει του ματς της Τρίτης για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως ο Ομπαμεγιάνγκ πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει πως έχει δώσει υπόσχεση στον παππού του ότι κάποια μέρα θα παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Πριν πεθάνει, το 2014 του υποσχέθηκα πως κάποια μέρα θα παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x