Super League 2

Πρώτος στόχος ο Αραβίδης για Άρη, ραντεβού με Μιλούνοβιτς

Ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί προτεραιότητα για τον Άρη που «καίγεται» για επιθετικό, ενώ, παράλληλα, υπάρχουν τελικά πιθανότητες παραμονής του Λούκα Μιλούνοβιτς.

Δημήτρης Σπανός, Παύλος Μυροφορίδης, αλλά και Θοδωρής Καρυπίδης συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς να συμπληρώνουν το παζλ του Άρη της νέας σεζόν.

Υπήρξε πρόσφατα συνάντηση με τον Ούγκο Σόουζα και έγινε συζήτηση για το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ που έδειξε κάτι παραπάνω από «ζεστός» στο να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά φαίνεται ότι ο 25χρονος αμυντικός θα συνεχίσει στους «κίτρινους».

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του επιθετικού που μοιάζει με επιτακτική ανάγκη, μετά τον τραυματισμό-σοκ του Πίντο. Το όνομα του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στα θετικά είναι φυσικά το ότι έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και αναμένεται να χρειαστεί λιγότερο προσαρμογής, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν πιο πολύ σε αυτό που αναζητά ο Άρης, ο οποίος θέλει έναν παίκτη που μπορεί να κινηθεί και εκτός περιοχής. Πρόκειται, πάντως, για δύσκολη περίπτωση. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, διότι προτεραιότητα του 30χρονου παίκτη, που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, είναι να βρει ποδοσφαιρική στέγη στο εξωτερικό. Παράλληλα, εξετάζονται περιπτώσεις από το εξωτερικό από πλευράς Άρη, ώστε να είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει του Αραβίδη.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δείχνει αρκετά δραστήριος εσχάτως και στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ. Σε αυτό το πλαίσιο έχει στα σκαριά ραντεβού με τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Θα του προταθεί μείωση αποδοχών και εφόσον εμφανιστεί θετικός στο να υπογράψει με λιγότερα χρήματα, θα παραμείνει στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x