Ισπανία

Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Μαρκίνιος

Οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει ποιος παίκτης θα είναι η προτεραιότητά τους στη μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού.

Ο Μαρκίνιος είναι ο «νο1» στόχος της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Sport οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν ήδη αποφασίσει ότι ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ο παίκτης για την απόκτηση του οποίου θα επικεντρωθούν.

Εκτιμούν αρκετά τις ικανότητές του και πιστεύουν ότι ο Μαρκίνιος μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

Μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, με εκπροσώπους της ισπανικής ομάδας να συνομιλούν με άτομα της πλευράς του παίκτη για να διαπιστώσουν εάν εκείνος επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως η απόκτησή του είναι δύσκολη. Διότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όπως η Μάντσεστερ Σίτι που θα έχει τον Γκουαρντιόλα στο «τιμόνι» της τη νέα σεζόν.

Επίσης, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να τον πουλήσει. Ο παίκτης δεν «καίγεται» να μείνει στην ομάδα και ενδεχομένως να ζητήσει να φύγει. Ακόμη κι έτσι εκτιμάται πως οι παριζιάνοι θα θέλουν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια για να πεισθούν να τον παραχωρήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x