Stoiximan Super League

«Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Φλαμινί»!

Το France Football κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί και τον χαρακτηρίζει «προτεραιότητα» για τους Πειραιώτες. Το προφίλ του 33χρονου χαφ.

Επανέρχεται… δυνατά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Ματιέ Φλαμινί!

Το γνωστό France Football αναφέρει πως οι Πειραιώτες όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο αμυντικό χαφ, αλλά και πως αποτελεί «προτεραιότητα» του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.

Ο 32χρονος άσος δεν είναι… φρέσκια περίπτωση στο λιμάνι, καθώς κατά καιρούς το όνομά του έχει «παίξει» στο ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων. Μάλιστα, το δημοσίευμα ρίχνει λάδι στην φωτιά, καθώς χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή ως «πρωταρχικό στόχο» για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Η καριέρα του Φλαμινί δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Αλλώστε, μιλάμε για έναν παίκτη με σχεδόν 400 εμφανίσεις στο τοπ επίπεδο! Έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Μίλαν και Άρσεναλ (δύο θητείες). Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στους Λονδρέζους, με τους οποίους πέρσι είχε 16 εμφανίσεις (14 ως βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ!

inner

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο ως την Δευτέρα (8/8) να δηλώσει τη λίστα του για τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ του Europa League με την πορτογαλική Αρούκα. Με ότι αυτό συνεπάγεται για το πόσο γρήγορα θα τρέξουν τυχόν προσθήκες και αποχωρήσεις από το τρέχον ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x