Αγγλία

«Πρώτος» της Χάντερσφιλντ ο Ντεπουάτρ

Την παρθενική της μεταγραφή ως μέλος της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποίησε η Χάντερσφιλντ, η οποία απέκτησε τον Βέλγο σέντερ φορ, Λοράν Ντεπουάτρ από την Πόρτο που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Την παρθενική της μεταγραφή ως μέλος της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποίησε η Χάντερσφιλντ, η οποία απέκτησε τον Βέλγο κεντρικό επιθετικό, Λοράν Ντεπουάτρ από την Πόρτο για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα έτος (το ποσό της μεταγραφής δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί).

Ο υψηλόσωμος φορ έκανε δύο πολύ καλές σεζόν αγωνιζόμενος στη Γάνδη (2014-2016), με την οποία μάλιστα, αναδείχθηκε πρωταθλητής στη χώρα του (2015), γεγονός που «εξαργύρωσε» το περασμένο καλοκαίρι (2016) με τη μεταγραφή του στην Πόρτο.

Στους «δράκους», ωστόσο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που είχε στη Γάνδη, μιας και κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές με 2 τέρματα σε Πορτογαλία και Ευρώπη και έτσι, οι «τέριερς» του δίνουν τη δυνατότητα για μία επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο Ντεπουάτρ έχει καταγράψει μία διεθνή συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καταφέρνοντας πάντως, να σκοράρει στο ντεμπούτο του απέναντι στην Ανδόρα (10/10/2015, προκριματικά Γιούρο 2016).

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο προπονητής της «Τάουν», Ντέιβιντ Βάγκνερ δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Λοράν αποτελεί την πρώτη μας μεταγραφή για το καλοκαίρι. Είναι ο κατάλληλος επιθετικός για εμάς. Είναι ένας παίκτης που έπαιξε σε μια πολύ καλή ομάδα στο Βέλγιο, έκανε τις εμφανίσεις του στην ελίτ της Ευρώπης (σ.σ. Τσάμπιονς Λιγκ) και έχει κερδίσει εγχώριους τίτλους. Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας και τωρα πια θα επικεντρωθούμε να τον επαναφέρουμε στα κορυφαία επίπεδα που βρισκόταν μόλις πριν από έναν χρόνο».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x