Super League 2

Πρωτοτυπία από Παναχαϊκή: «Μπράβο στους διαιτητές»

Τα συγχαρητήριά της στους διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη εξέφρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, σε μια… πρωτοφανή τοποθέτηση στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε μια πρωτοφανή τοποθέτηση προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς με ανακοίνωσή της έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, στην οποία μάλιστα οι Πατρινοί ηττήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη κ. Φουκάκη, τους βοηθούς του κ.κ. Κεσίσογλου & Θεοδώρου καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια χώρο της ελληνικής διαιτησίας αλλά βοηθούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x