Stoiximan Super League

Πρώτους μάγκες τους έκανε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς «εκτόξευσε» τους δύο παίκτες και μέσα από την ατομική βελτίωση επιτυγχάνεται και η πρόοδος του Ολυμπιακού. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Λεονάρντο Κούτρης έκαναν μια εντυπωσιακή σεζόν με τον Ολυμπιακό και στο φινάλε της χρονιάς τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξέων ομάδων «δίνουν και παίρνουν».

Για την ακρίβεια δεν έχουν… τελειωμό τα ρεπορτάζ για τους δύο ακραίους αμυντικούς του Ολυμπιακού, με τελευταία παραδείγματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λέστερ και της Πόρτο.

Η μεν Λέστερ φέρεται να έχει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» τον Νορβηγό μπακ ενώ η Πόρτο είναι σίγουρο πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό αλλά και για τους δύο παίκτες της ομάδας του λιμανιού, να υπάρχουν τόσα πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Είναι κάτι που δείχνει πως οι δύο παίκτες έκαναν καλή δουλειά στην διάρκεια της σεζόν. Φανερώνει πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Δείχνει όμως και κάτι άλλο. Ότι ο προπονητής έκανε πρώτους μάγκες τους παίκτες του κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει κανείς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «εκτόξευσε» τους δύο παίκτες και μέσα από την ατομική βελτίωση επιτυγχάνεται και η πρόοδος της ομάδας. Κι αυτό είναι κάτι που το δούλεψε πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει αν ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον Ομάρ ή τον Κούτρη και βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από το ύψος των προτάσεων που θα δεχθούν οι ερυθρόλευκοι.

Θυμίζουμε όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη πει όχι σε πέντε εκατ. ευρώ που έδωσε η Τζένοα για τον Κούτρη τον περασμένο Γενάρη. Κι αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν τον διεθνή μπακ αν η πρόταση δεν φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Δεν ήταν τυχαία η αναφορά που έκαναν σήμερα οι Πορτογάλοι στο ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κούτρη. Και δεν είναι τυχαίο πως κάνουν λόγο για 10 εκατ. ευρώ.

Ρώτησαν κι έμαθαν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι (προφανώς από τους ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου) πως ο Ολυμπιακός δεν συζητάει με καμιά ομάδα με λιγότερα από 10 εκατομμύρια.

Η Πόρτο ξέρει να πουλάει τους παίκτες της και να παίρνει τα χρήματα που θέλει. Αυτή την τέχνη όμως την ξέρει πολύ καλά και ο Ολυμπιακός και το έχει αποδείξει.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο κι αυτό το έχουν καταλάβει οι διοικούντες την Πόρτο, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία κουβέντας με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ. Απ’ αυτό το ποσό ξεκινά η συζήτηση για όποια ομάδα ενδιαφέρεται και… βλέπουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x